Tothom qui s’animi tindrà l’oportunitat de preparar truites de pataca i portar-les a concurs organitzat per l’Orfeó Pau Casals a benefici de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre. L’Associació Top Rànking s’encarregarà de muntar un concurs de vestits tradicionals i d’època el dissabte havent dinat, en què grans i petits podran lluir i presumir amb les seues vestimentes de principis de segle XX. La morra també serà protagonista amb el campionat que organitzarà Morràpita a la Taverna del Moyo, així com les bitlles tradicionals catalanes amb el campionat que organitzarà el Club de Bitlles Alfacs. I si el que voleu és posar-vos a prova de la manera més original possible teniu una cita amb la penya la tradició, que prepara una cursa de portar un càntir d’aigua al cap. Si en lloc de la destresa, preferiu la força tindreu una oportunitat amb el concurs de forçuts que organitza el gimnàs Always Fitness, amb la prova d’estirar la corda per equips i curses carregant sacs a l’espatlla. Però si el que voleu és riure una bona estona, tenim la prova ideal: concurs de beure amb porró i de llançament de pinyol d’oliva, organitzat per Batuxaik. I prepareu-vos per capturar imatges divertidíssimes.

I la Unió de Comerç Rapitenc ens prepara un joc. Es tracta de recollir cinc fragments diferents de l’obra “La masia” de Sebastià Juan Arbó, demanant-les a les botigues participants. Cal portar-los durant els dies de la festa a l’estand de la gelateria Lumalú i el dia 14, a les 18 hores, se sortejarà un xec regal en vals de compra de 100 euros entre tots els participants. A més, des d’ara mateix els comerços locals embelleixen els seus aparadors amb decoracions de l’època.

Finalment, Orígens també ha preparat un concurs per engalanar façanes i balcons dels carrers del Xicago. Les inscripcions d’aquesta convocatòria ja es van tancar la setmana passada i cal destacar que la participació ha superat totes les expectatives.

Així, doncs, només cal que busquem el concurs que més s’adiu amb cadascú de nosaltres i participar-hi. Entre tots i totes farem un Orígens 2018 d’èxit, participatiu i molt xalador.

 

Inscripcions

Per al concurs de llançament de pinyols d’oliva i el beure vi en porró les persones interessades es poden inscriure a l’adreça de correu electrònic batuxaik@gmail.com o als perfils de Face Book i Instagram @batuxaik, així com també el mateix dia del concurs.

Per al concurs de vestits tradicionals el termini és fins dissabte a les 14 h al Cafè del Ruso o enviant correu electrònic a topranking.radiorapita@gmail.com

Per al campionat de morra el termini és fins dissabte a les 16 h a la Taverna del Moyo.

Per a la cursa amb el cànter d’aigua les inscripcions es formalitzaran el dissabte a partir de les 16 h a la taverna La Mariotxa (matadero).

Per al concurs de força cal fer les inscripcions al correu electrònic davidrevderte1990@gmail.com, o el mateix dia del concurs.

Per al concurs de truites les inscripcions seran el mateix dia al número 25 del carrer Sant Roc al preu de tres euros per truita.

Pin It on Pinterest

Share This