Cansat dels mateixos plans de sempre? Et ve de gust provar alguna cosa nova? Sigues novell o professional dels escape room, «Enfonseu el submarí», és una experiència única i inigualable! Un joc immersiu en temps real que desafia el teu enginy, lògica i pensament lateral amb reptes mentals.

Any 1917, ens trobem a la I Guerra Mundial. Un submarí alemany està causant estralls entre la marina mercant aliada que navega per la Mar de l’Ebre, enfonsant tots els vaixells que s’allunyen del corredor neutral establert pels dos bàndols. Més d’una vintena de vaixells acaben sent torpedinats i conseqüentment enfonsats.

Un grup de militars ha estat fent el seguiment d’aquest submarí, i n’ha descobert l’amagatall. Per desgràcia, ells també han estat víctimes de les seues accions, enduent-se a la tomba les coordenades precises per a destruir-lo. Per sort, les van deixar protegides per tot un seguit d’enigmes en el lloc on havien estat treballant.

És una història real i al mateix temps l’argument de l’escape room instal•lat al Museu de la Mar de l’Ebre de la Ràpita, que es va posar en pràctica durant Orígens de 2017, i que s’ha convertit en el primer escape room permanent de les Terres de l’Ebre i el primer instal•lat a Catalunya en un museu.

T’agradaria posar-te a la pell d’un autèntic soldat aliats i ajudar-nos a trobar les coordenades que ens permetin enfonsar el maleït submarí?

Reunix un equip de 6 persones, comença la missió i acosegueix sortir de la sala abans de 50 minuts per mitjà de l’enginy i el treball col•laboratiu per tal de resoldre les proves lògiques, trencaclosques i desxifrar els enigmes. Una alternativa d’oci diferent per gaudir amb la família, amics o companys de feina.

Com puc reservar?
Al telèfon 673 522 901 o a l’adreça de correu electrònic museudelamardelebre@gmail.com

Preu
45€/grup (de 2 a 6 persones)

Lloc
Museu de la Mar de l’Ebre
Plaça Agustí Vizcarro, s/n
43540, Sant Carles de la Ràpita

*L’activitat es durà a terme de les 10 fins a les 14 hores i de les 16 fins a les 20 hores. El darrer torn entrarà una hora abans de l’hora assenyalada de tancament.

Pin It on Pinterest

Share This