Rapitenques i rapitencs, us donem la benvinguda a la Iª edició dels “Orígens” de la Ràpita.

Aquest setembre tindrem l’oportunitat de participar en un esdeveniment únic que ens permetrà retrobar-mos en les arrels de la nostra història. Estem preparant tot un seguit d’activitats increíbles per a reviure com déu mana aquest dia tan assenyalat i per a que gaudiu d’aquest meravellós viatge al passat durant tot un cap de setmana.

Per a aconseguir-ho, emprarem el teatre per a caracteritzar-nos com a l’época, representarem les millors escenes quotidianes i rememorarem les costums d’ans, tot posant-nos en la pell dels protagonistes per narrar les seves petites històries personals. Viurem històries d’amor impossible, recrearem disputes marineres, representarem les antigues tradicions pageses i coneixerem alguns personatges estrambòtics; i moltes altres sorpreses que encara no podem desvetllar…

Es per això que ara necessitem de la vostra col·laboració, per donar vida als seus personatges i representar les meravelloses vivències dels nostres besavis. I si no has fet mai teatre no et preocupes! No necessites cap tipus de coneixement previ, només tenir ganes de passar-t’ho bé i de conèixer gent. Oferirem una formació teatral a tots/es aquells/es interessats/es en participar en aquesta activitat que construïrem i gaudirem tots junts.

Si t’agrada el teatre i vols ser partícep d’aquest viatge als inicis de la nostra història, apunta’t al nostre voluntariat al casal municipal del Maset o a través de les nostres xarxes socials o pagina web i viu en primera persona els Orígens de la Ràpita.

Orígens 2017. Viu-los.

Pin It on Pinterest

Share This