Ruta teatralitzada «Viatge fantàstic a la Mar de l’Ebre»

Una proposta adreçada a un públic familiar al Museu de la Mar de l’Ebre, que permet descobrir com la Mar de l’Ebre ha estat nexe d’unió de les diverses cultures mediterrànies. A més, el marc d’alguns dels fets més importants de la història.

Viatge fantàstic pel passat de la mar de l’Ebre, 2.000 anys d’història a través dels descendents del gloriós centurió romà Marcus Marcus.

L’actor Jesús Pescador representa diversos personatges, descendents del centurió romà Marcus Marcus, i fa un recorregut a cavall de la ficció i la realitat des de la conquesta romana fins a les darreries del segle XVII.

Romans, andalusins, joglars i pirates ens descobreixen una genealogia metafòrica del que és la gran unitat mediterrània. Tots aquests personatges apareixen a les sales del Museu de la Mar de l’Ebre, convocats mitjançant els objectes i testimonis del passat que en ell es conserva.

Endinsa’t en una aventura per la nostra història. Una visita per gaudir amb la família i aprendre del passat, amb un contingut pedagògic important. La diversió està garantida!

Com puc reservar?
Al telèfon 673 522 901, a l’adreça de correu electrònic museudelamardelebre@gmail.com o online a l’Estació Nàutica La Ràpita – Delta de l’Ebre

Preu
Adults 7€
Infants de 7 a 12 anys 5€
Menors de 7 anys gratuït

Lloc
Museu de la Mar de l’Ebre
Plaça Agustí Vizcarro, s/n
43540, Sant Carles de la Ràpita

Pin It on Pinterest

Share This