Del 13 al 15 d’octubre tindrem l’oportunitat de participar en un esdeveniment únic que ens permetrà retrobar-nos en les arrels de la nostra història. Estem preparant tot un seguit d’activitats increïbles per  gaudir d’un meravellós viatge al passat.

Per a aconseguir-ho emprarem el teatre per a caracteritzar-nos com a l’època, representarem escenes quotidianes i rememorarem els costums d’ans, tot posant-nos en la pell dels protagonistes per narrar les seues petites històries personals. Viurem històries d’amor impossible, recrearem disputes marineres, representarem les antigues tradicions pageses i coneixerem alguns personatges estrambòtics, a més d’altres sorpreses que encara no podem desvetllar…

És per això que ara necessitem la vostra col·laboració per donar vida als personatges i representar les extraordinàries vivències dels nostres besavis. I si no heu fet mai teatre, no us preocupeu! No es necessita cap tipus de coneixement previ, només tenir ganes de passar-ho bé i de conèixer gent. S’oferirà una formació teatral a totes les persones interessades a participar en aquesta activitat que construirem i gaudirem junts.

Si us agrada el teatre i voleu ser partícips d’aquest viatge als nostres ‘Orígens’, apunteu-vos al taller de teatre al Maset. O bé, a través de les nostres xarxes socials i pàgina web.

Viu los orígens de la Ràpita en primera persona!

Pin It on Pinterest

Share This