Paisatge literari de Sebastià Juan Arbó

La visita comença a l’Espai Arbó, que acull els baixos del Museu de la Mar de l’Ebre. Aquesta exposició inaugurada l’any 2014, repassa la vida i la producció literària de l’autor rapitenc.

A partir dels textos de les seves obres més conegudes, però sobretot de la novel·la «La Masia» i la de «Els homes de la terra i el mar», passejaràs per diversos espais de la ciutat, retratats per l’escriptor, descobrint la història, el paisatge i el poble nadiu. Llocs emblemàtics de la ciutat com el Canalet, el carrer Sant Roc (tant important en la infantesa de l’autor), el Mollet, el Pou de les Figueretes o les places de la població. La ruta finalitzarà a la Plaça Carles III.

Les seves narracions ens traslladaran a altres temps i podràs imaginar nítidament com era la vida a la Ràpita i al Delta de l’Ebre.

Una ruta literària gratuïta basada en els textos i la vida de Sebastià J. Arbó (1902-1984), un dels màxims exponents de la literatura catalana contemporània que va novel•lar el relat de la colonització deltaica.

Pin It on Pinterest

Share This